Comunicat nou privid lucrul cu publicul in contextul COVID-19

În atenția tuturor beneficiarilor serviciilor oferite de agențiile pentru ocuparea forței de muncă – mesajul Presedintelui ANOFM

“În vederea diminuării riscului de contaminare și pentru a gestiona cât mai eficient situația provocată de prezența Coronavirus COVID – 19, conform reglementărilor adoptate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, vă informăm că Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a recomandat instituțiilor subordonate ca programul cu publicul să se desfășoare, pe cât posibil, on-line prin e-mail sau prin telefon/fax.

În acest sens, vă rugăm să transmiteți electronic documentele necesare accesării serviciilor oferite de agențiile pentru ocuparea forței de muncă si CRFPA. De asemenea,  pentru eventuale întrebări sau sesizări, vă rugăm să contactați agențiile teritoriale  pentru ocuparea forței de muncă si CRFPA astfel:

  • telefonic sau prin fax la numerele pe care le regăsiți pe site-ul fiecărei agenții sau CFFPA;
  • folosind formularul de contact disponibil pe site-ul fiecărei agenții/CRFPA;
  • prin e-mail folosind adresele agentiilor sau CRFPA

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă rugăm să ne sprijiniți în demersul nostru de a proteja sănătatea dumneavoastră, a celor dragi, precum și a angajaților din Serviciul Public de Ocupare.”
Maria Mareș
Președinte ANOFM


   

La CRFPA Teleorman

A. Pentru inscrierea la cursuri se vor completa si semna urmatoarele formulare si se vor trimite prin e-mail la adresa: crfpatr.office@gmail.com.

B. Ridicarea certificatelor de calificare/absolvire se face doar cu progamare prin trimiterea unui e-mail la adreasa: crpfatr.office@gmail.com