Despre noi

Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor Teleorman
Turnu-Magurele, Teleorman, 145200
Str. Taberei, nr. 2
Tel/Fax: 0247 417291
E-mail: teleorman@crfpatr.anofm.ro

CRFPA Teleorman

Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor Teleorman este unul din cele opt centre de formare profesionala pentru adulti, dezvoltate prin parteneriat intre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, din cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Banca Mondiala.

CRFPA Teleorman si-a inceput activitatea in anul 2002 si are mandatul de a servi comunitatea prin:
– satisfacerea nevoilor de formare profesionala a agentilor economici;
– satisfacerea nevoilor de formare ale tinerilor adulti, care incearca sa raspunda noilor cerinte ale pietei muncii.

CRFPA Teleorman isi desfasoara activitatea bazandu-se pe un principiu simplu: calitatea. Programele oferite sunt de calitate, desfasurate in spatii de calitate de catre instructori de inalta calificare.
In cooperare cu  celelalte Centre Regionale din Romania, CRFPA Teleorman a dezvoltat o multitudine de programe.  Aceste programe  sunt accesibile tuturor categoriilor de cursanti si sunt bazate pe competente.

CRFPA Teleorman mentine o relatie stransa si in permanenta dezvoltare cu agentii economici angajatori si comunitatea regionala. Angajatorii au fost implicati pentru identificarea nevoilor de formare din regiune, astfel incat sa vina in intampinarea cursantilor proveniti din cadrul persoanelor inregistrate la agentiile judetene cat si a persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca pregatirea profesionala.

Legaturi catre alte site-uri: – ANOFM, CRFPA Teleorman/ANOFM